• Sıkça Sorulan Sorular
  • 0(216) 643 00 60
  • en yakın eczane EN YAKIN ECZANE
nutraxin eczanelerde Eczanelerde

Ar-Ge Tasarım Merkezleri Ödülü

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ’nün katılımı ile "6. Özel Sektör Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Zirvesi" gerçekleştirildi. ATO Congresium’da düzenlenen zirvenin açılış konuşmasını yapan Bakan Özlü, Ar-Ge ve tasarımın dijital dönüşüm sürecinin anahtar kavramları olduğunu dile getirerek,

Nutraxin Standı Cosmoprof Worldwide Bologna'da!

50 yılı aşkın süredir, profesyonel güzellik sektörü için kozmetik ve sağlık endüstrisinde uluslararası bir etkinlik platformu olan Cosmoprof Worldwide Bologna,15-18 Mart 2018 tarihleri arasında İtalya'da gerçekleşti.

 

Mardin Tarih Kültür Turu - Haberler

Nutraxin, Türkiye'deki değerli 60 eczacının katılımı ile Mardin gezisi düzenledi. Kültür ve tarih gezisinde, eczacıları kısa süreli de olsa iş temposu ve stresinden uzak tuttu. Gezide farklı dini inanışlar paralelinde sanatsal açıdan da tarihi değeri olan camiler, türbeler, kiliseler ve manastırlar gezildi.

Sportif Rehabilitasyon 2018 - Haberler

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sportif Rehabilitasyon Sempozyumu 23-24 Şubat 2018 tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Spor Hekimleri ve Ortopedistleri bir araya getiren toplantının bu seneki ana konusu sporda yumuşak doku yaralanmalarıydı. Bu seçkin toplantıya yurt genelinden 300 civarında hekim ve fizyoterapist katıldı.

Spor yaralanmalarına değişik disiplinlerin farklı bakış açılarının incelendiği bu toplantıda, Türk Sporuna büyük katkıları olan İbrahim Kutluay ve Harun Erdenay gibi efsane basketbolcuların katılımıyla düzenlenen oturumlar sempozyuma renk kattı.